top of page

Fourniteren

In ons assortiment hebben wij natuurlijk Gütermanngaren: naaimachinegaren, supersterk en doorstikgaren en quiltgaren.Mettler- Aman in heel veel kleuren katoen en polyester voor de borduurmachine en kaarten maken.Knopen hebben we op kaartjes op de knopenmolen en los in buisjes.

De Prymartikelen zoals verschillende soorten naalden, bh-verleng of verstelstukjes, sluitingen enz.Materialen voor het naaien van gordijnen zoals gordijnhaken, gordijnband,plooiband en grote en kleine ringen.

Ritsen: deelbare ritsen voor jassen en vesten, metalen en plastic broekritsen vanaf 7 centimeter en japonritsen vanaf 12 centimeter, allemaal van YKK. Ritsen kunnen ook op kleur en soort besteld worden: 1 keer in de 2 weken ga ik naar de groothandel voor de fournituren en stoffen.

Ook satijnlint en keperband hebben we in allerlei kleuren en maten en ook dat kan op kleur en breedte besteld worden.Allerlei kantjes, bandjes en randjes, biaisband in katoen (effen en met een printje) en satijn zijn ook op voorraad.

Kaartjes elastiek en elastiek aan de meter, aslan voor lampekappen en dubbelzijdig aslan voor kaarten maken.Applicaties voor op kleding voor kinderen en volwassenen, knie- en elleboogstukken, opstrijkbaar en plakbaar reparatiedoek , vlieseline, fyberfill in zakken en aan de meter, kaartjes stopwol enz.

bottom of page